Activeer je lidmaatschap

Scoor je droombaan!

Meer dan 100.000 gebruikers
Premium

Probeer 1 maand
voor €0,99

Daarna €13,99/maand. Je kunt stoppen wanneer je wilt.

 • Onbeperkt gebruik voor 1 maand
 • Brieven maken & bewerken
 • CV's maken & bewerken
 • Altijd en overal downloaden
 • Stuur begeleidende e-mails
 • Automatisch verlengd € 13,99 per maand
 • Stoppen wanneer je wilt
 • Geen opzegtermijn
Aan de slag  

Mijnsollicitatie.com gebruikers worden door toonaangevende bedrijven aangenomen

Mijnsollicitatie uitzendbureau
Mijnsollicitatie winkelmedewerker
Mijnsollicitatie detailhandel
Mijnsollicitatie financieel medewerker
Mijnsollicitatie horeca
Mijnsollicitatie financieel medewerker
Sollicitatiebrief bijbaan
Sollicitatiebrief verkoopmedewerker
Sollicitatiebrief bouw
Sollicitatiebrief ICT
Sollicitatiebrief kassamedewerker
Sollicitatiebrief horeca

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij zijn hier om te helpen

Mijnsollicitatie.com is geschikt voor iedereen die een goede indruk wil maken met een goede CV en sollicitatiebrief, ongeacht je opleidingsniveau en op welke functie je solliciteert.

Met de online toolsTM van Mijnsollicitatie.com kun je jouw eigen persoonlijke CV en sollicitatiebrief maken. De werking is heel simpel: je vult je gegevens in en selecteert een template. Vervolgens kun je jouw professioneel opgestelde CV en/of sollicitatiebrief downloaden. De templates zijn volledig naar smaak aanpasbaar en zijn door HR-professionals opgesteld. Je kunt je sollicitatie extra krachtig maken met een CV en brief in dezelfde template stijl!


Met de online tool™ van Mijnsollicitatie.com maak je in 3 stappen een sterk CV. Stap 1 is het invullen van je gegevens. Je kunt daarbij gebruiken van de optie om onze AI-tool automatisch teksten te laten genereren. Stap 2 is het kiezen van een van onze elegante en professioneel ontworpen templates. Stap 3 is het downloaden van jouw CV waarmee je zult opvallen bij de recruiter!


Met de online tool™ van Mijnsollicitatie.com kun je snel jouw sollicitatiebrief opstellen. Om dit te doen hoef je alleen maar een paar vragen te beantwoorden. Op basis van hiervan maakt onze slimme tool een gepersonaliseerde sollicitatiebrief. Ben jij er klaar voor om je toekomstige werkgever te overtuigen? Onze sollicitatiebrieven tool is voor meer dan +3.000 functies geschikt. Jouw functie staat er zeker tussen!De eerste maand kun je Mijnsollicitatie.com voor €0,99 onbeperkt uitproberen zonder verplichtingen. Het account wordt na de eerste maand automatisch verlengd voor €13,99 per maand en is op elk moment direct opzegbaar zonder opzegtermijn.

Wij hechten veel waarde aan privacy en daarom ben jij de enige die toegang heeft tot jouw gegevens. In onze privacyverklaring kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw gegevens. 


Beveiligd en mogelijk gemaakt door mollie
sollicitatie-ideal sollicitatie-mastercard sollicitatie-visa sollicitatie-bancontact sollicitatie-belfius sollicitatie-kbc sollicitatie-amex

Verifieer e-mail

Meld je gratis aan. 100% veilig en anoniem. Geen spam emails.

Door je aan te melden met je e-mail of social profiel, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy verklaring.

Kies je betaalmethode

Bijna klaar!

Premium
€0,99
Met een éénmalige betaling van €0,99 zijn je gegevens bij ons bekend. Hiermee geef je ons toestemming om na een maand maandelijks €13,99 af te schrijven. Opzeggen kan altijd, je zit nergens aan vast.
Zit ik echt nergens aan vast?

Je eerste maand onbeperkt gebruik voor €0,99, zonder verplichtingen. Na het afronden van de betaling kun je meteen aan de slag. Stoppen kan op elk moment zonder opzegtermijn. Je hebt 100% controle.

Na ontvangst van je betaling wordt het product direct geleverd en doe je afstand van het herroepingsrecht.

Bent u tevreden over Mijnsollicitatie.com ?

Help ons website te verbeteren en deel uw feedback over uw ervaring achter op Mijnsollicitatiebrief.com

 • Slecht
 • Onvoldoende
 • Gemiddeld
 • Goed
 • Uitstekend

Selecteer CV Template

Origineel
Creatief
Solide
Stijlvol
Eigentijds
Robuust
Voyant
Zakelijk
Eenvoudig
Formeel
Elegant
Modern
Authentiek
Klassiek
Simpel
Avant-garde
Casual

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij zijn hier om te helpen


Mijnsollicitatie.com is geschikt voor iedereen die een goede indruk wil maken met een goede CV en sollicitatiebrief, ongeacht je opleidingsniveau en op welke functie je solliciteert.

Met de online tools™ van Mijnsollicitatie.com kun je jouw eigen persoonlijke CV en sollicitatiebrief maken. De werking is heel simpel: je vult je gegevens in en selecteert een template. Vervolgens kun je jouw professioneel opgestelde CV en/of sollicitatiebrief downloaden. De templates zijn volledig naar smaak aanpasbaar en zijn door HR-professionals opgesteld. Je kunt je sollicitatie extra krachtig maken met een CV en brief in dezelfde template stijl!


Met de online tool™ van Mijnsollicitatie.com maak je in 3 stappen een sterk CV. Stap 1 is het invullen van je gegevens. Je kunt daarbij gebruiken van de optie om onze AI-tool automatisch teksten te laten genereren. Stap 2 is het kiezen van een van onze elegante en professioneel ontworpen templates. Stap 3 is het downloaden van jouw CV waarmee je zult opvallen bij de recruiter!


Met de online tool™ van Mijnsollicitatie.com kun je snel jouw sollicitatiebrief opstellen. Om dit te doen hoef je alleen maar een paar vragen te beantwoorden. Op basis van hiervan maakt onze slimme tool een gepersonaliseerde sollicitatiebrief. Ben jij er klaar voor om je toekomstige werkgever te overtuigen? Onze sollicitatiebrieven tool is voor meer dan +3.000 functies geschikt. Jouw functie staat er zeker tussen!


Je kunt je CV en sollicitatiebrief altijd bewerken. Hiervoor dien je in te loggen in je account, waar je cv's en sollicitatiebrieven worden opgeslagen. Na het inloggen kun je jouw documenten direct bewerken.


Ja, je kunt Mijnsollicitatie.com voor een maand helemaal gratis uitproberen zonder verplichtingen.


De eerste maand kun je Mijnsollicitatie.com voor €0,99 onbeperkt uitproberen zonder verplichtingen. Het account wordt na de eerste maand automatisch verlengd voor €13,99 per maand en is op elk moment direct opzegbaar zonder opzegtermijn.


Log in en klik op het icoon van je profiel om naar 'accountinstellingen' te gaan. Onder het kopje "lidmaatschap", kun je het abonnement opzeggen middels de knop 'Lidmaatschap opzeggen' of door de AAN/UIT-schakelaar uit te zetten. Hierna ontvang je automatisch een bevestiging per e-mail.


Log in en klik op het icoon van jouw profiel om naar 'Accountinstellingen' te gaan. Ga naar het kopje "Account verwijderen". Klik op 'Verwijder mijn account' om jouw account definitief te verwijderen. Indien je geen account hebt geactiveerd en enkel gegevens hebt ingevuld, worden je gegevens binnen 30 dagen automatisch verwijderd.


Is dit je eerste stap op de arbeidsmarkt? Geen probleem, want ook zonder werkervaring maak je met onze tool een sterk CV en overtuigende sollicitatiebrief.

Veel sollicitanten vragen zich af of er een verschil is tussen een motivatiebrief of een sollicitatiebrief. Het antwoord daarop is nee. Beide brieven hebben hetzelfde doel, namelijk de interesse van recruiters wekken en jou uit te laten nodigen voor een gesprek. Daarnaast hebben de brieven dezelfde opbouw: een inleiding waarin je onder andere aangeeft op welke functie je wilt solliciteren, een middenstuk waarin je vertelt waarom de functie en het bedrijf bij jou passen. En een afsluiting met een duidelijke ‘call to action’ zoals het laten merken dat je graag je brief en CV persoonlijk toelicht. Met onze tool kun je een brief schrijven die zowel geschikt is als motivatiebrief en als sollicitatiebrief.


Door rechtsboven op de website in te loggen, kom je in jouw account. Als je het wachtwoord niet meer weet, kun je een "wachtwoord vergeten"-aanvraag indienen of eenvoudig een unieke inloglink aanvragen zonder wachtwoord. Dit werkt echter alleen als je een account bij ons hebt.

Om gebruik te kunnen maken van alle functionaliteiten wordt gevraagd om een account aan te maken door het invullen van je e-mailadres. Achteraf is het mogelijk om een wachtwoord aan te maken. Vervolgens kun je met deze gegevens inloggen in je account. Indien je het wachtwoord bent vergeten, kun je hier een nieuwe opvragen of eenvoudig een unieke inlog link aanvragen zonder wachtwoord.


Jouw veiligheid is onze topprioriteit en wij nemen de bescherming van jouw privacy zeer serieus. Je bent dus de enige die toegang heeft tot jouw persoonsgegevens. Je kunt hier meer over lezen in ons privacybeleid.

Selecteer het document dat je wilt aanpassen onder het tabblad ‘CV’s of ‘Sollicitatiebrieven en klik vervolgens op ‘Bewerken’.

In de editor kun je de inhoud bewerken. Op basis van de ingevoerde gegevens wordt er direct een voorbeeld van het document getoond.

Lettertype 'Aa', lettergrootte 'tT', regelafstand ‘↕’, kleur en template zijn te wijzigen in de menubalk boven het voorbeeld (preview) zie button met kwastje als icoontje.


Linksboven in de editor kun je in het daarvoor bestemde blok een foto uploaden. De foto kun je verslepen, in- en uitzoomen en roteren tot de gewenste positie. Het toevoegen van een foto is niet verplicht en is achteraf altijd te wijzigen of te verwijderen.


De volgorde van de (sub)onderdelen is te wijzigen door links van het betreffende onderdeel op de zes puntjes te klikken en vervolgens te verslepen.

Je kunt een onderdeel naar de linker- of rechterkolom verplaatsen door het onderdeel open te klappen, op de button met drie puntjes te klikken en de optie ‘Verplaats naar linker/rechter kolom’ te selecteren.


Indien je één of meerdere vermeldingen binnen een onderdeel of zelfs een gehele sectie wilt verwijderen, dan kun je dit doen door op het rode prullenbak icoon te klikken. 

Klik op 'Download' in de editor of in je dashboard onder jouw document. Indien je nog geen betaald account hebt of niet bent ingelogd dan dien je eerst de stappen op het scherm te volgen. Vervolgens kun je het document als PDF downloaden. 


In de editor wordt een voorbeeld van het document weergegeven in de door jou geselecteerde template. Onderaan het voorbeeld (preview) kun je een andere template selecteren in de menubalk door op het ‘Template selecteren’ icoon te klikken. Kleur, lettertype 'Aa', lettergrootte 'tT' en regelafstand ‘↕’ zijn ook te wijzigen bij optie "Design aanpassen" zie rechtboven een button met als kwastje als icoontje.

Direct aan de slag met je CV en sollicitatiebrief

Staat je vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op