Activeer je lidmaatschap

Scoor je droombaan!

Meer dan 100.000 gebruikers
Premium

Probeer 1 maand
voor €0,99

Daarna €13,99/maand. Je kunt stoppen wanneer je wilt.

 • Onbeperkt gebruik voor 1 maand
 • Brieven maken & bewerken
 • CV's maken & bewerken
 • Altijd en overal downloaden
 • Stuur begeleidende e-mails
 • Automatisch verlengd € 13,99 per maand
 • Stoppen wanneer je wilt
 • Geen opzegtermijn
Aan de slag  

Mijnsollicitatie.com gebruikers worden door toonaangevende bedrijven aangenomen

Mijnsollicitatie uitzendbureau
Mijnsollicitatie winkelmedewerker
Mijnsollicitatie detailhandel
Mijnsollicitatie financieel medewerker
Mijnsollicitatie horeca
Mijnsollicitatie financieel medewerker
Sollicitatiebrief bijbaan
Sollicitatiebrief verkoopmedewerker
Sollicitatiebrief bouw
Sollicitatiebrief ICT
Sollicitatiebrief kassamedewerker
Sollicitatiebrief horeca

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Wij zijn hier om te helpen

Mijnsollicitatie.com is geschikt voor iedereen die een goede indruk wil maken met een goede CV en sollicitatiebrief, ongeacht je opleidingsniveau en op welke functie je solliciteert.

Met de online toolsTM van Mijnsollicitatie.com kun je jouw eigen persoonlijke CV en sollicitatiebrief maken. De werking is heel simpel: je vult je gegevens in en selecteert een template. Vervolgens kun je jouw professioneel opgestelde CV en/of sollicitatiebrief downloaden. De templates zijn volledig naar smaak aanpasbaar en zijn door HR-professionals opgesteld. Je kunt je sollicitatie extra krachtig maken met een CV en brief in dezelfde template stijl!


Met de online tool™ van Mijnsollicitatie.com maak je in 3 stappen een sterk CV. Stap 1 is het invullen van je gegevens. Je kunt daarbij gebruiken van de optie om onze AI-tool automatisch teksten te laten genereren. Stap 2 is het kiezen van een van onze elegante en professioneel ontworpen templates. Stap 3 is het downloaden van jouw CV waarmee je zult opvallen bij de recruiter!


Met de online tool™ van Mijnsollicitatie.com kun je snel jouw sollicitatiebrief opstellen. Om dit te doen hoef je alleen maar een paar vragen te beantwoorden. Op basis van hiervan maakt onze slimme tool een gepersonaliseerde sollicitatiebrief. Ben jij er klaar voor om je toekomstige werkgever te overtuigen? Onze sollicitatiebrieven tool is voor meer dan +3.000 functies geschikt. Jouw functie staat er zeker tussen!De eerste maand kun je Mijnsollicitatie.com voor €0,99 onbeperkt uitproberen zonder verplichtingen. Het account wordt na de eerste maand automatisch verlengd voor €13,99 per maand en is op elk moment direct opzegbaar zonder opzegtermijn.

Wij hechten veel waarde aan privacy en daarom ben jij de enige die toegang heeft tot jouw gegevens. In onze privacyverklaring kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw gegevens. 


Beveiligd en mogelijk gemaakt door mollie
sollicitatie-ideal sollicitatie-mastercard sollicitatie-visa sollicitatie-bancontact sollicitatie-belfius sollicitatie-kbc sollicitatie-amex

Verifieer e-mail

Meld je gratis aan. 100% veilig en anoniem. Geen spam emails.

Door je aan te melden met je e-mail of social profiel, ga je akkoord met onze Algemene Voorwaarden en Privacy verklaring.

Kies je betaalmethode

Bijna klaar!

Premium
€0,99
Met een éénmalige betaling van €0,99 zijn je gegevens bij ons bekend. Hiermee geef je ons toestemming om na een maand maandelijks €13,99 af te schrijven. Opzeggen kan altijd, je zit nergens aan vast.
Zit ik echt nergens aan vast?

Je eerste maand onbeperkt gebruik voor €0,99, zonder verplichtingen. Na het afronden van de betaling kun je meteen aan de slag. Stoppen kan op elk moment zonder opzegtermijn. Je hebt 100% controle.

Na ontvangst van je betaling wordt het product direct geleverd en doe je afstand van het herroepingsrecht.

Bent u tevreden over Mijnsollicitatie.com ?

Help ons website te verbeteren en deel uw feedback over uw ervaring achter op Mijnsollicitatiebrief.com

 • Slecht
 • Onvoldoende
 • Gemiddeld
 • Goed
 • Uitstekend

Selecteer CV Template

Origineel
Creatief
Solide
Stijlvol
Eigentijds
Robuust
Voyant
Zakelijk
Eenvoudig
Formeel
Elegant
Modern
Authentiek
Klassiek
Simpel
Avant-garde
Casual

Over Mijnsollicitatie.com

Het is onze missie om jou te helpen jouw droombaan te krijgen. Dat begint met het opstellen van een goede sollicitatiebrief. Bij Mijnsollicitatie.com geloven we dat iedereen een professionele brief moet kunnen opstellen. En daarmee helpen wij graag een handje. Hoe doen we dat? Door een online tool te creëren waarmee iedereen een persoonlijke brief kan maken. Gemakkelijk en gebruiksvriendelijk en met keer op keer goede resultaten.

Om meer waarde aan onze gebruikers te bieden hebben we veel tijd gestoken in het bouwen van een online tool voor het creëren van goede sollicitatiebrieven wetende dat een goede brief het verschil kan maken om uitgenodigd te worden voor een gesprek. We lieten onze online tool door experts beoordelen en testen. Het resultaat? Oordeel zelf maar!

Met de lancering van Mijnsollicitatie.com maak jij een perfecte brief en helpen we jou om jouw droombaan te scoren!

Tot nu toe hebben meer dan 50.000 personen een brief gemaakt met onze online tool en hebben onze gebruikers een baan gescoord bij toonaangevende bedrijven. Nu is het tijd dat jij hetzelfde doet!

Onze missie

Het is onze missie om jou te helpen jouw droombaan te krijgen.

Onze kernwaarden (DNA)

Talentontwikkeling

Talentontwikkeling draagt bij aan zelfontplooiing en plezier. We motiveren onze klanten en onzelf om in je eigen talenten te geloven, zichzelf te uiten en grenzen te verleggen.

Verbindend

We maken voortdurend de connectie met onze klanten en met elkaar om onze kennis te delen, elkaar te helpen. Wij geloven dat verbinding met klanten en partners en de wereld om ons heen zin geeft aan ons leven.

Vindingrijk

We zijn creatief, zorgen voor slimme oplossingen en komen met vernieuwende ideeën. Door onze oplossingen en ideeën te implementeren, maken we ons werk interessanter en beter.

Veel gebruikers vertrouwen op ons

221000

CV’s gemaakt deze maand

199345

Brieven gemaakt deze maand

51140

Aantal gebruikers

60%

Meer kans om aangenomen te worden

Kom ons versterken!

We zoeken mensen met goede ideeën en een sterke passie om Mijnsollicitatie.com te helpen groeien.

info@mijnsollicitatie.com